Mijn appartement wordt niet overspoeld door bezoekers, maar uiteraard ga ik bezoek niet uit de weg. Kom je mij met de auto bezoeken en beschik je niet over een TomTom of soortgelijk gps-systeem, bekijk dan de kaartjes hieronder. Kom je van buiten Amsterdam, neem dan op de A10 de afslag S116, die rode stip.Hieronder zie je de route van de A10 naar mijn appartement.
Het enige nadeel van de nabijheid van het winkelcentrum is dat in de directe omgeving daarvan - anders dan in de rest van Amsterdam-Noord - voor het parkeren betaald moet worden: € 1,10 per uur (niet op zondag).

Het is natuurlijk veel beter met het openbaar vervoer te komen, want daarmee ben ik zeer goed bereikbaar. Neem bij Amsterdam Centraal (Oostzijde, tegenover de St.Nicolaaskerk) bus 33 van het GVB naar Nieuwendam. Stap uit bij de halte Bakkerswaal en volg verder - gedurende ongeveer 5 minuten - de volgende route. (Vanuit de bus eerst een stukje terug tegen de rijrichting in.)Je kunt ook een halte eerder, 'Buikslotermeerplein', uitstappen en dan door het winkelcentrum naar mijn flat lopen. Linksaf slaan bij 'Douglas', straat oversteken. (Auto's stoppen daar echt nog voor het zebrapad, onder het viaduct door en dan naar de ingang (4) van de flat.Je zult geen naambordje met mijn naam aantreffen, noch een bel om aan te geven dat je voor de deur staat. Je ziet wel dit:


Toets mijn huisnummer in (96) en je ziet mijn naam verschijnen. Vervolgens druk je rechtsonder op dat gele belsymbool . Wanneer je een stem hoort is dat, als het goed is, de mijne. Ik zal dan op een knopje drukken waardoor de deur rechts van dat belgedoe open schuift. Neem de rechterlift naar de derde etage.