Gepubliceerd op 28-10-2009.

Enkele duizenden jaren geleden wisten de oude SumeriŰrs al van zijn bestaan: de planeet Nibiru (ook wel Niburu genoemd) draait in een periode van 3600 jaar ÚÚn maal om de zon. Hij is de thuisbasis van de Annunaki. Al lang voordat homo sapiens bestond hadden de Annunaki de aarde ontdekt en deze bezocht. Zij hebben zich zelfs vermengd met de hoogst ontwikkelde primaten en daaruit is homo sapiens ontstaan. Nog altijd zijn het, voor de mensen die zich geen blinddoek voor de ogen laten binden, de Annunaki die in feite bepalen wat er op aarde gebeurt. Degenen die wij als politieke en economische machthebbers beschouwen zijn niet meer dan hun stromannen.

Het zal wel aan de perfide invloed van de Annunaki liggen dat wij, het grote publiek, volledig onkundig worden gehouden van het feit dat wij bedreigd worden door een immens gevaar, waarbij de opwarming van ons klimaat volledig in het niet valt. Die opwarming gaat pas over enkele tientallen jaren echt spelen en daartegen kunnen we nog iets doen door zorgvuldiger met onze hulpbronnen om te springen en ledlampen in plaats van gloeilampen te gebruiken. Er is een veel acuter bedreiging van de aarde en al het leven daarop. Over iets meer dan drie jaar, om precies te zijn op 21 december 2012, heeft Nibiru weer een rondgang om de zon voltooid en staat hij op zijn kortste afstand van onze aarde. Dat valt dan ook nog eens samen met het hoogtepunt van een elfjarige cyclus van onze zon, waarin deze hevige explosie kent, waardoor geladen deeltjes (zonnewind) in onze atmosfeer terecht komen en ook het klimaat be´nvloeden.

Wat gebeurt er als Nibiru ons (in kosmische termen: 'rakelings') passeert? Ik noem een paar effecten:
● de ene na de andere vulkaan komt tot uitbarsting;
● de ene tsunami is nog niet voorbij of de volgende komt er al weer aan;
● de polen verschuiven naar de evenaar.
Dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws is:
● de aardkorst wordt afgerukt;
● de aarde wordt in de richting van de zon geduwd;
● of de aarde wordt juist de andere kant opgeduwd, de nogal frisse interstellaire ruimte in.
Het zal je wel duidelijk zijn dat je op 21 december 2012 weinig hebt aan je noodpakket, zelfs niet aan de luxe uitvoering daarvan.

Het kan bepaald geen toeval zijn dat op 21 december 2012 een einde komt aan de zogenaamde 'Mayakalender'. Die oude indianen hadden een kalender opgesteld bestaande uit 13 periodes van 144.000 dagen. Daarna zou er een nieuw tijdperk aanbreken. Kennelijk wisten zij niet van het bestaan van Nibiru, want dan zouden ze het niet over een nieuw tijdperk, maar gewoon over het einde van de aarde gehad hebben. En laten we niet vergeten dat ook Nostradamus de komst van Nibiru met al zijn onaangename gevolgen heeft voorzien.

We kunnen de gevreesde datum 21-12-2010 ook numerologisch bekijken. We zien drie getallen, waarvan we de cijfers bij elkaar optellen. We krijgen dan 3-3-3. Verdubbel 333 en je krijgt 666. Lees daar het boek Openbaringen nog maar eens op na.

In 1983 stuurde NASA de 'Infrared Astronomy Satellite' (IRAS) de ruime in. Deze satelliet zag veel meer dan te zien was met telescopen op aarde. Er werd onder andere melding gemaakt van 'Planet X'. Tot op de dag van vandaag weigert NASA (en in navolging de regering van de VS) te erkennen dat 'Planet X' en Nibiru hetzelfde zijn. Vanwaar die bijna obsessieve geheimhouding? Ik heb daar wel een verklaring voor. Wie neemt er nou nog de moeite een koopsompolis af te sluiten met de wetenschap dat het nooit tot uitbetalen zal komen? En dat is nog een simpel voorbeeld. Waarom zou je nog aan de volgende verkiezingen voor de Tweede Kamer deelnemen als die zijn vierjarige zittingsperiode zeker niet zal voltooien? Onze aandacht wordt afgeleid met paniekverhalen over economische crisis, terrorrisme en de Mexicaanse griep. Maar wat doen intussen de hoge heren om hun eigen hachje te redden? De film 'Dr. Strangelove' geeft daar al een antwoord op: die hebben ver onder de grond al gelegenheid ingericht waar zij en een stel zorgvuldig uitgekozen anderen het heel lang kunnen uithouden. Het zou me niet eens verbazen als ergens in het geniep al grote ruimteschepen of ruimtestations gebouwd zijn die kort voor de fatale datum de ruimte ingebracht worden.

Gelukkig zijn we niet helemaal van de overheid afhankelijk. Vooruitziende wetenschappers zagen de bui al lang hangen. Dat heeft geleid tot de oprichting van 'The Institute for Human Continuity' (IHC). Op de website van IHC kun je zien welke initiatieven inmiddels al ontplooid zijn om ook de gewone man in de gelegenheid te stellen tenminste een poging te kunnen doen het welhaast apocalyptische gebeuren te overleven. Tot en met 3 november 2009, 15.00 uur (Pacific Time) kun je je stem uitbrengen op mensen die na 2012 de mensheid kunnen leiden. Per werelddeel kun je deelnemen aan een loterij die je kans op overleving kunnen vergroten.

Ik zie nog een (kleine) kans op overleven. De Annunaki zagen de (door ons) gevreesde datum 3600 jaar geleden al aankomen. Om de een of andere reden zagen ze wel iets in ons, hoe onderontwikkeld we in hun ogen ook waren en misschien nog wel zijn. Ik kan me voorstellen dat ze niet voorgoed van ons allemaal afscheid willen nemen en de uitverkorenen elders op een geschikte plaats willen herhuisvesten.

Je kunt al een indruk krijgen van wat ons op 21-12-2012 staat te gebeuren. Inmiddels kun je de film '2012' in de bioscopen zien. Je kunt vast een trailer bekijken. Die lijkt me al waarschuwing genoeg. De film 'The Da Vinci Code' heeft, denk ik, al voldoende duidelijk gemaakt dat we uit een speelflm al veel kunnen leren over wat tot dan toe voor ons verborgen was.

blog stats